请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
正在上传图片(0/1)

香港DJI

手机看帖 14 2239
香港DJl終於有辦事處了,
评论
上传
你需要登录之后才能回帖    登录 | 注册
Ray.Ho小灰机   2016-5-8 2#
恭喜晒,入坑更方便了
Ade  Mavic 2 Pro认证用户 2016-5-8 3#
哈哈
todd  Osmo Pocket认证用户 2016-5-8 4#
离坑更近了,,
Ralph Kong  Mavic Mini认证用户 2016-5-8 5#
有咩?那裡?
Homsheng  Osmo认证用户 2016-5-8 6#
香港人有福了。
只缘感君一回顾 使我思君朝与暮.
飞翔的商贾  Phantom 4认证用户 2016-5-8 7#
精灵4内地上市后,我正好去了香港,居然没有
站在风口猪都能飞
不得了  Phantom 3 Professional认证用户 2016-5-8 8#
樓主、太落伍了,DJl早在十年前已在大埔科學園成立了。
cb9782008@yahoo  Mavic 2 Zoom认证用户 2016-5-9 9#
可惜我未必再會用dji這個售後差的品牌了
gupin900116  Osmo认证用户 2016-5-9 10#
一个字,跳!
楼主  Phantom 3 Advanced认证用户 2016-5-10 11#
不得了 发表于 2016-5-8 23:07
最醒係你啦落後也未至於會說到香港買金可以退貨呢,重要話全世界都知,你問下父母或者有買過既人先講啦
你吾好同我講十年前DJI巳經係係科學園有客戶服務中心呀?

楼主  Phantom 3 Advanced认证用户 2016-5-10 12#
你咁醒(自以為),知吾知咁10年前DJI係科學園邊度成立?,而家office又係科學園邊度呀?成立係科學園係吾係即有得係科學園維修呀?你有無上過去呀?dji剛剛過左既星期日有活動,我就上過去了
楼主  Phantom 3 Advanced认证用户 2016-5-10 13#
http://bbs.dji.com/thread-40832-2-1.html
重記吾記得呢個帖?

等緊你回喎,我發圖係分期合約?

你話看我的單是分期付款的合約,不是購買收據,不要再胡亂吹噓。
你吾識英文都睇下最頂寫咩中文

你係咪香港人黎架?定係小學生?未去過電器店買東西??

如果你吾係香港,而係內地的,我又奇怪為何你當自已好熟香港零售業模式

呢張係分期合約?????,你想笑死我呀?你究竟識吾識字架????呢張係通知客戶,買蘋果產品既公司條款,要客戶簽署証明清楚內容,如果你重係吾知,用電話影底去,再拿去旺角蘇寧問下吧

如果你吾知旺角蘇寧電話地址,比埋你啦:

蘇寧_旺角銀行中心
電器零售

地址: 旺角彌敦道636號銀行中心

電話:2782 3711

營業時間: 今日營業 · [url=]10:00–23:30

你回覆我既留言,不停質問,但每一樣都只係你自已一知半解,突顯對事情既無知,下次又或者你問問香港朋友先回吧

最後話你知,現在所有分期單,尤其大電器零售商,都係用電腦出分期單,你估係20年前嗎?
[/url]
不得了  Phantom 3 Professional认证用户 2016-5-10 14#
dickie@thinking 发表于 2016-5-10 11:19
最醒係你啦落後也未至於會說到香港買金可以退貨呢,重要話全世界都知,你問下 ...
你都真係、[自以為],睇清楚啦。

http://bbs.dji.com/thread-18285-1-1.html

楼主  Phantom 3 Advanced认证用户 2016-5-11 15#
不得了 发表于 2016-5-10 22:25
你都真係、[自以為],睇清楚啦。
你答左個問題先啦,一直等你覆架,半年都未落蘇寧問呀?
重有,你訓醒末????你比絛link,那時係hk office代收,吾係維修,
认证设备
收藏 点赞 评论
回复:
上传
取消 评论